نورپردازی نمای ساختمان، مشاوره، طراحی و اجرای تخصصی نورپردازی نمای ساختمان
نمای ساختمان بیانگر کیفیت ساختمان و اولین عامل ایجاد جذابیت بصری است که اگر به درستی طراحی و اجرا شود می تواند نظر هر رهگذری را به خود جلب کند. در طول روز با توجه به وجود نور زیاد زیبایی نمای ساختمان به خوبی به چشم می آید ولی برای اینکه زیبایی نمای ساختمان در شب هم به چشم بیاید نیازمند نورپردازی درست و اصولی است.
اهمیت نورپردازی نمای ساختمان
همانطور که بیان شد، در شب به دلیل نبود نور کافی زیبایی نمای ساختمان دیده نمی شود برای حل این مشکل نیازمند نورپردازی اصولی و درست نمای ساختمان است. نورپردازی نمای بیرونی ساختمان حتی می تواند در شب جلوه ای خیره کننده به ساختمان بدهد. این موضوع علاوه بر زیبایی ساختمان باعث زیبایی محیط هم می شود.کنید.
هدف از نورپردازی نمای ساختمان می تواند با توجه به نوع نما متفاوت باشد. میتوان کل نما را با ترکیبی از چراغ های مختلف نورپردازی کرد و یا اینکه عمل نورپردازی نمای ساختمان فقط برای برجسته کردن المان های مشخصی انجام داد.
برای مشاوره، طراحی و اجرای تخصصی نورپردازی نمای ساختمان و نورپردازی داخلی ساختمان, می توانید از طریق راه های ارتباطی زیر با مجموعه ی مهندسی روشنایی هارمونی در تماس باشید.
تلفن تماس: 02536620707 | همراه: 091929101400
آدرس: قم، میدان امام خمینی، خیابان 24 متری مطهری، بعد از دبیرستان 17 شهریور، مجموعه ی مهندسی روشنایی هارمونی

اصول و نکات مهم نورپردازی نمای ساختمان
در نورپردازی نمای ساختمان با توجه به نوع نما باید طراحی نورپردازی انجام شود. نورپردازی نمای رومی و نمای کلاسیک با نورپردازی نمای مدرن متقاوت است. با توجه به این موضوع چند روش برای نورپردازی نمای ساختمان می توان به کار برد که متداول ترین آنها نورپردازی کل نمای ساختمان به صورت یکدست و نورپردازی براساس قسمت های مختلف مانند ستون ها، بالکن ها و… انجام می شود.
فارق از نوع نورپردازی، باید به نکات زیر دقت کرد:
- طراحی اصولی نورپردازی با توجه به نمای ساختمان
- رنگ نور و شدت نور
- قرار گیری درست منبع نور
سبک های مختلف نورپردازی نمای ساختمان
نورپردازی نمای ساختمان با توجه به سبک طراحی نمای ساختمان متقاوت است. در ادامه به چند سبک متداول نورپردازی نمای ساختمان اشاره شده است.
نور پردازی به صورت خشن که برای بخش ها و المان های کوچک نمای ساختمان مورد استفاده قرار میگرد.
نورپردازی یک دست: از این سبک برای نورپردازی سطح وسیعی از نمای ساختمان به صورت یک دست استفاده می شود.
نورپردازی از داخل و خارج: معمولا در قسمت های باز شونده ی نمای ساختمان مانند درب ها و پنجره ها استفاده می شود. این سبک نورپردازی مناسب ساختمان های غیرمسکونی است.
نورپردازی منطقه ای: این سبک نورپردازی معمولا برای ستون ها و قسمت هایی از نمای ساختمان که اهمیت بیشتری دارند استفاده می شود.
طراحی نورپردازی نمای ساختمان
طراحی نورپردازی نمای ساختمان اهمیت ویژه ای دارد و باید توسط متخصص این حوزه انجام شود. طراحی نادرست نورپردازی نمای ساختمان می تواند باعث شود که المان های طراحی نما به چشم نیاید و زیبایی نمای ساختمان را در شب از بین ببرد. نکته ی مهم دیگر استفاده از محصولات مناسب برای نورپردزای نمای ساختمان مانند والواشرهای مخصوص نمای ساختمان است. محصولات استاندارد علاوه بر نورپردازی مناسب و ارائه ی نور مناسب می تواند باعث صرفه جویی در هزینه ها در بلند مدت شود.
برای نورپردازی تخصصی، حرفه ای و به روز نمای ساختمان میتوانید با مجموعه ی نورپردازی هارمونی در تماس باشید.
نورپردازی نما در استان قم
استان قم با توجه به بافت مذهبی و معماری خاصی که دارد نیازمند نورپردازی خاص و منحصربفرد خود است. مجموعه ی مهندسی روشنایی هارمونی با توجه به نوع ساختمان میتواند بهترین نورپردازی نما را برای ساختمان طراحی و با بالاترین کیفیت اجرا کند.
انواع لامپ نورپردازی ساختمان
برخی از چراغ های مناسب برای نورپردازی نمای ساختمان را دز زیر می توانید مشاهده کنید.
چراغ والواشر نمای ساختمان
از این مدل چراغ ها برای نورپردازی گسترده ی نمای ساختمان استفاده می شود. این نوع نورپردازی سطح وسیعی از نمای ساختمان را روشن می کند و جلوه ی زیبایی به قسمت وسیعی از نمای ساختمان می بخشد.
مشاهده ی مدل های چراغ والواشر

چراغ دیواری جهت دار
این مدل از چراغ ها به صورت 1 طرفه، 2 طرفه، 3 طرفه و 4 طرفه موجود هستند. این مدل از چراغ های مخصوص نورپردازی نما جلوه ی زیبایی به نما می بخشند.
مشاهده ی مدل های چراغ دیواریچراغ جت لایت نما
چراغ جت لایت نما برای نورپردازی به صورت متمرکز استفاده می شود. این مدل نورپردازی برای برجسته کردن عناصر خاصی از نمای ساختمان به کار می روند.
استفاده از این چراغ ها برای نورپردازی نمای ساختمان در کنار سایر چراغ ها زیبایی نما را دو چندان می کند.
مشاهده ی مدل های چراغ جت لایت
سخن پایانی
نورپردازی یک مهارت تخصصی است که باید توسط متخصص این کار انجام شود. طراحی اصولی و درست نورپردازی نما با توجه به نوع نمای ساختمان و تعداد طبقات، استفاده از کابل های مناسب برای سیم کشی نورپردازی نمای ساختمان، استفاده از چراغ های استاندارد با رنگ نور مناسب و نصب اصولی و تخصصی چراغ ها نکات مهمی هستند که در نورپردازی نمای ساختمان باید به آنها توجه کرد.
برای نورپردازی نورپردازی اصولی و تخصصی نمای ساختمان می توانید با مجموعه ی مهندسی روشنایی هارمونی در تماس باشید.
تلفن تماس: 02536620707 | همراه: 09192901400
هزینه ی نورپردازی نما چند میشه؟
هزینه ی نورپردازی نمای ساختمان بستگی به نوع نما و تعداد طبقات دارد. برای اطلاعات بیشتر با شماره ی 09192901400 و یا 02536620707 تماس بگیرید.